NOVÝ POHĽAD NA NOVÚ TERASU

TYP –  byt

LOKALITA – Košice

 

VÝMERA – 65 m2

Oproti schodom je až po strop nábytková stena z drevenej preglejky. Okrem úložného priestoru je v nej ukrytá aj chladnička vedľa dverí do technickej miestnosti. Pôdorys zádveria sme zväčšili zelenou nikou vykusnutím hmoty nábytku. Keďže sa kuchyňa nachádza pod zníženým stropom, presvetleniu pomáha jej biela farebnosť a členitý trámový strop. Jednoduché tvary nábytku dopĺňa geometrický vzor obkladu. Jedáleň sme ponechali v jednej výškovej úrovni s kuchyňou pre plynulejší tok priestoru. Na stene je použitá dekoratívna omietka v svetlom sivo-hnedom odtieni. O dva drevené schody vyššie je obývacia časť s parketami na podlahe a výraznou zelenou stenou, ktorej rozmer definuje pomyselný vložený zelený objem do novej dispozície. Zariadenie tvoria solitéry – pohovky a konferenčné stolíky, ktoré umožňujú priestorovú variabilitu. V mokrej zóne v kúpeľni je na stenách použitá cementová stierka. Šikmú stenu v sprche sme dorovnali, aby sme do v nej vytvorili niky na odkladanie kozmetiky.

Nábytok tvoria zavesené skrinky v tmavom dekóre dreva. Úložný priestor v detskej izbe je súčasťou hmoty preglejkového nábytku. Obdobne je nábytok vykusnutý a doplnený o farebný akcent. Spálňu tvorí posteľ situovaná v nike medzi obvodovou stenou s dekoratívnou omietkou a šatníkovými skriňami na druhej strane.

na šírku.jpg
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 staviamedesign.eu