Návrh obývacej časti so spálňou, Bardejov

V návrhu interiéru sme vyriešili miestnosť tak, aby tu bola spoločenská, pracovná aj oddychová zóna na spanie spolu s detským kútikom. Vstupom do miestnosti sa vchádza do malej obývačky s možnosťou útulného sedenia. Na stene sme použili obkladový kameň. Skrinka pod TV môže slúžiť na odloženie dreva do kachlí. Ďalej sa tu nachádza veľká roldor skriňa a za ňou pod oknom je umiestnený pracovný stôl. Celá miestnosť je rozdelená vstavaným paravánom, ktorý je čiastočne využiteľný z obývacej časti a z väčšej časti slúži ako úložný priestor v spálňovej časti. Pre dievčatko sme vytvorili vlastný kútik na spanie a hranie.

 

REALIZÁCIU TOHTO PROJEKTU MÔŽETE VIDIEŤ TU>>

Fáza pripomienkovanie
Fáza odovzdanie
Finálna varianta

Údaje o projekte
názov projektu:  Návrh obývacej časti so spálňou, Bardejov

stupne projektovej dokumentácie: štúdia - návrh a 3D vizualizácia

status projektu: návrh

​miesto stavby: Bardejov

projektant: JT ATELIER
projekt: 05/2014

Odpovieme do 24 hodín